offerte verhuur kramen

Verhuur van kramen

Het verzorgingsgebied van Huurkraam.nl voor wat betreft de verhuur van kramen voor markten en braderieën ligt voornamelijk in Noord-Oost Nederland. De door ons berekende prijzen zijn afhankelijk van de huurperiode, het aantal en de transportkosten.

Onze marktkramen:

  • geschikt voor jaarmarkten, braderieën, beurzen, tentoonstellingen, rommelmarkten etc.
  • Altijd schoon en keurig materiaal.
  • Bovenzeilen van extra zware kwaliteit vinyl.
  • Verhuur van marktkramen op markten van elke gewenste omvang.
  • Flexibele aflever- en ophaaltijden.

Huren van marktkramen:

Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal kramen en de transportafstand, maar zijn altijd interessant! Voor meer informatie staan wij u graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 55 91 85 37. Wij leveren een kwaliteitsproduct met een uitstraling waarbij de door u georganiseerde markt als eenheid en openluchtwarenhuis naar buiten treedt.

Huren voor een langere periode:

In het verleden hebben wij vaak de vraag gekregen of het mogelijk is om een marktkraam voor een langere tijd te huren. Natuurlijk is dit mogelijk. Afhankelijk van de afstand, verhuurtijd en het aantal kramen kunnen wij u een passende offerte aanbieden.

 

 

Let op: standhouders!

Onderstaand formulier niet gebruiken. U kunt een kraam op een van onze markten aanvragen via het kopje "standhouders", daarna kiezen voor "inschrijven".


huurkraam.nl - aanvraag offerte marktkramen

Aanvraag offerte marktkramen

Organiseert u een markt of evenement? U kunt hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen voor de huur van marktkramen. Vult u zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in.

cd9e6f0ca0b96324a687746ea106b328_f940.jpg

Huurkraam.nl-kraam.jpg