Informatie voor opdrachtgevers:

Marktorganisatie:

Hoewel de naam van ons bedrijf anders doet vermoeden is het verhuren van marktkramen niet het enige wat wij doen. Wij hebben jarenlange ervaring op zowel braderieën als week- en jaarmarkten en kennen veel kooplieden en hun specifieke kwaliteiten. Zo hebben wij de stap genomen om naast het verhuren van marktkramen ook over te gaan op marktorganisatie. Wij zijn actief in deze branche sinds 2006.

Reclame:

Goede en opvallende reclame-uitingen in de media en langs de toegangswegen naar de marktlocatie zijn van levensbelang. Wij hechten veel waarde aan goede reclame. Consumenten moeten voldoende geattendeerd worden op de markt omdat er anders geen extra publiek zal komen. Ook kan er promotie plaatsvinden voor de marktlocatie en omgeving op onze website onder het hoofdstuk marktbezoekers. Wij hebben hier een agenda voor de komende maanden met daar aan gekoppeld informatie over de markt en de omgeving van de markt. Neem eens een kijkje op onze reclamepagina voor een overzicht van onze reclame-uitingen.

Huurkraam.nl streeft er naar hun markten voortdurend onder de aandacht te brengen bij zowel kooplieden als publiek. Na jaren voorop te hebben gelopen met het plaatsen van reclameborden langs wegen in de omgeving (wat overigens gewoon door blijft gaan), hebben wij sinds 2012 een landelijke primeur: Huurkraam.nl heeft een enorme partij tasjes van goede kwaliteit laten drukken. Elke standplaatshouder, zowel op de goederenmarkt als de vlomarkt, die voor aanvang van de markt de besproken plaats kreeg toegewezen, kreeg een bundeltje tasjes om consumentenaankopen in te pakken. Elke markt opnieuw! Wij willen hiermee een signaal afgeven dat wij als eenheid naar buiten treden. In 2014 en 2018 hebben wij opnieuw een partij tasjes laten drukken, zodat de standhouders de komende jaren weer verzekerd zijn van tasjes.

Eigen voorzieningen: toilet en aggregaat

Huurkraam.nl is in het bezit van een eigen stroomvoorziening. Ook hebben wij een eigen toilet dat wij kunnen inzetten.

Huurkraam.nl-aggregaat2019.jpg

toiletwagen06.jpg

Maatwerk:

Er is geen markt gelijk, elke locatie is anders en dat gecombineerd met de specifieke eisen van de individuele standhouders vergt maatwerk. Dit is een tijdrovende aangelegenheid. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen door uw wensen en die van de standplaatshouders op elkaar af te stemmen, mede omdat wij altijd streven naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod op de markt. Variatie is heel belangrijk om het ook voor de bezoekende consument aantrekkelijk te maken en om de kooplieden de kans te geven een goede omzet te behalen.

Plannen? Wij helpen u graag!

Als u over een datum en een locatie beschikt, dan kunnen wij u veel werk uit handen nemen door de organisatie en promotie van de te organiseren markt op ons te nemen. Neemt u gerust contact op, zodat wij samen met u plannen gestalte kunnen geven.

Huurkraam.nl-Borger05-16aug2019.jpg