Marktorganisatie - ons materiaal:

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van Huurkraam.nl voor wat betreft de organisatie van markten en braderieën ligt voornamelijk in Noord-Oost Nederland.

Huurkraam.nl verhuurt kramen aan standhouders die niet in het bezit zijn van eigen materiaal.

Kramen

Huurkraam.nl heeft in 2011 nieuwe kramen in gebruik genomen. Onze kramen hebben bovenzeilen van extra zware kwaliteit vinyl.

Stroomvoorziening

Huurkraam.nl heeft voor een groot aantal markten een eigen stroomvoorziening. Zo zijn we (meestal) niet afhankelijk van gemeentelijke stroomkasten en/of particulieren.

LED-scherm

In 2015 schafte Huurkraam.nl een led-scherm aan om marktbezoekers van informatie te voorzien. Ook kunnen standhouders en gevestigde ondernemers reclame-uitingen plaatsen tegen een afgesproken tarief. Het led-scherm is bevestigd aan een mast, deze kan zes meter uitschuiven en is daarom vanaf grote afstand boven het publiek zichtbaar.

Mobiel toilet

In april 2014 is het mobiele toilet van Huurkraam.nl in gebruik genomen. Dit toilet kan worden ingezet als wateraanvoer en vuilwaterafvoer beschikbaar is.

Ladybird

Huurkraam.nl is sinds augustus 2014 opnieuw in het bezit van een kinderdraaimolen, Ladybird. Hiermee kunnen wij ook de jongste bezoekers van onze markten vertier bieden. Wij kunnen de molen inzetten tegen ritprijzen. Natuurlijk is het ook mogelijk afspraken te maken over uitkoop, zodat kinderen gratis gebruik kunnen maken van de draaimolen.