Markt(en) aanvragen

We hebben het seizoen 2022 afgesloten met de herfstmarkt in Borger en zien u graag terug op een van onze markten in 2023. De lijst met markten wordt rond half februari 2023 gepubliceerd.


Op deze pagina kunnen standhouders inschrijven om een plaats aan te vragen op een door Huurkraam.nl georganiseerde braderie, markt, jaarmarkt of vlomarkt. Voor vlomarkt is aanmelden alleen verplicht als u een huurkraam wenst. U krijgt een kopie van deze aanvraag in uw mailbox. Later krijgt u een mail van ons waarin uw aanvraag beoordeeld is.

Spandoek Huurkraam1.jpg

Prijzen braderie 2022:

4 meter inclusief huurkraam losse meters/(minimum afname 4 meter)

kraamprijs: € 43,=
eigen materiaal, grondplaats per meter: € 7,=

Bovenstaande prijzen gelden voor non-food. Food-prijzen op aanvraag. De prijs van de kraam is inclusief grondplaats. Minimum afname 4 meter voor eigen materiaal.


Prijzen hobby 2022:

kraam incl. 4 meter grondplaats: € 25,=

De prijs geldt alleen voor standhouders die hun eigengemaakte producten zelf verkopen. Er kan slechts één kraam per markt per standhouder besproken worden. Een combinatie van braderiekraam en hobbykraam is niet mogelijk vanwege branche indeling.


Prijzen vlomarkt 2022:

grondplaats 5 mtr: € 12.50
extra meters: € 2,50
kraam incl. 4 meter grondplaats: € 25,=

Kraam moet vooraf gereserveerd worden. Op de vlomarkt is alleen handel in gebruikte goederen toegestaan.

Privacy:

Huurkraam.nl vraagt standhouders gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het voeren van de administratie, zoals branche-indeling. Natuurlijk bewaren we de factuurgegevens conform de wettelijke eisen. Nadat we daaraan hebben voldaan vernietigen wij deze gegevens.

Gegevens die wij hebben verkregen zullen wij niet delen met andere partijen zonder uitdrukkelijke toestemming van de betreffende personen. Dit met uitzondering van overheidsdiensten die ons op hun initiatief kunnen verplichten gegevens aan te leveren.