Markt(en) aanvragen

U kunt momenteeel niet inschrijven, de data van de markten voor 2022 zijn nog niet bekend.

Op deze pagina kunnen standhouders inschrijven om een plaats aan te vragen op een door Huurkraam.nl georganiseerde braderie, markt, jaarmarkt of vlomarkt. Voor vlomarkt is aanmelden alleen verplicht als u een huurkraam wenst. U krijgt een kopie van deze aanvraag in uw mailbox. Later krijgt u een mail van ons waarin uw aanvraag beoordeeld is. Beantwoorden van uw aanvraag gebeurt vanaf donderdag 5 maart, om alle standhouders in de gelegenheid te stellen om de markten aan te vragen en hun rechten eventueel te waarborgen. Wij raden standhouders aan die van hun rechten gebruik willen maken tijdig in de schrijven, dus uiterlijk 4 maart.

Prijzen braderie 2021:

4 meter inclusief huurkraam losse meters/(minimum afname 4 meter)

kraamprijs: € 43,=
eigen materiaal, grondplaats per meter: € 7,=

Bovenstaande prijzen gelden voor non-food. Food-prijzen op aanvraag. De prijs van de kraam is inclusief grondplaats. Minimum afname 4 meter voor eigen materiaal.


Prijzen hobby 2021:

kraam incl. 4 meter grondplaats: € 25,=

De prijs geldt alleen voor standhouders die hun eigengemaakte producten zelf verkopen. Er kan slechts één kraam per markt per standhouder besproken worden. Een combinatie van braderiekraam en hobbykraam is niet mogelijk vanwege branche indeling.


Prijzen vlomarkt 2021:

grondplaats 5 mtr: € 10,=
extra meters: € 2,=
kraam incl. 5 meter grondplaats: € 25,=

Kraam vooraf te reserveren, op dit moment is het ook noodzakelijk de grondplaats te reserveren. Op de vlomarkt is alleen handel in gebruikte goederen toegestaan.

Privacy:

Huurkraam.nl vraagt standhouders gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het voeren van de administratie, zoals branche-indeling. Natuurlijk bewaren we de factuurgegevens conform de wettelijke eisen. Nadat we daaraan hebben voldaan vernietigen wij deze gegevens.

Gegevens die wij hebben verkregen zullen wij niet delen met andere partijen zonder uitdrukkelijke toestemming van de betreffende personen. Dit met uitzondering van overheidsdiensten die ons op hun initiatief kunnen verplichten gegevens aan te leveren.