Markt(en) aanvragen

Op deze pagina kunnen standhouders inschrijven om een plaats aan te vragen op een door Huurkraam.nl georganiseerde braderie, markt, jaarmarkt of vlomarkt. Voor vlomarkt is aanmelden alleen verplicht als u een huurkraam wenst. U krijgt een kopie van deze aanvraag in uw mailbox. Later krijgt u een mail van ons waarin uw aanvraag beoordeeld is. Beantwoorden van uw aanvraag gebeurt vanaf maandag 7 maart, om alle standhouders in de gelegenheid te stellen om de markten aan te vragen en hun rechten eventueel te waarborgen. Wij raden standhouders aan die van hun rechten gebruik willen maken tijdig in de schrijven, dus uiterlijk 6 maart.

U kunt hieronder inschrijven op de door ons georganiseerde markten. Vult u zo nauwkeurig mogelijk uw gegevens in. Vergeet niet uw eigen e-mailadres in te vullen. U krijgt dan het bewijs van uw inschrijving automatisch in uw mailbox (kijk eventueel ook in uw spambox).

Gelieve eerder aangevraagde markten niet nogmaals aan te vragen.

Uw gegevens:

Gegevens over uw handelswaren:


Geef hieronder aan voor welke markten u wilt inschrijven:

augustus

woensdag 17  augustus Schoonoord
vrijdag 19  augustus Borger
zondag 21  augustus Exloo
woensdag 24  augustus Schoonoord
vrijdag 26  augustus Borger
zondag 28  augustus Gasselte

september

zondag 4  september Roden
dinsdag 6  september Wedde
zondag 11  september Exloo
zaterdag 17  september Borger
zondag 25  september Odoorn

oktober

zondag 16  oktober Exloo
zaterdag 22  oktober Borger


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Huurkraam.nl

Ja, ik wil graag per email op de hoogte worden gehouden.
Prijzen braderie 2022:

4 meter inclusief huurkraam losse meters/(minimum afname 4 meter)

kraamprijs: € 43,=
eigen materiaal, grondplaats per meter: € 7,=

Bovenstaande prijzen gelden voor non-food. Food-prijzen op aanvraag. De prijs van de kraam is inclusief grondplaats. Minimum afname 4 meter voor eigen materiaal.


Prijzen hobby 2022:

kraam incl. 4 meter grondplaats: € 25,=

De prijs geldt alleen voor standhouders die hun eigengemaakte producten zelf verkopen. Er kan slechts één kraam per markt per standhouder besproken worden. Een combinatie van braderiekraam en hobbykraam is niet mogelijk vanwege branche indeling.


Prijzen vlomarkt 2022:

grondplaats 5 mtr: € 12.50
extra meters: € 2,50
kraam incl. 4 meter grondplaats: € 25,=

Kraam moet vooraf gereserveerd worden. Op de vlomarkt is alleen handel in gebruikte goederen toegestaan.

Privacy:

Huurkraam.nl vraagt standhouders gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het voeren van de administratie, zoals branche-indeling. Natuurlijk bewaren we de factuurgegevens conform de wettelijke eisen. Nadat we daaraan hebben voldaan vernietigen wij deze gegevens.

Gegevens die wij hebben verkregen zullen wij niet delen met andere partijen zonder uitdrukkelijke toestemming van de betreffende personen. Dit met uitzondering van overheidsdiensten die ons op hun initiatief kunnen verplichten gegevens aan te leveren.

Spandoek Huurkraam1.jpg