Onze reclames zijn erop gericht om zoveel mogelijk publiek naar onze evenementen te halen:

Hieronder een greep uit onze reclame-uitingen in 2015. Ook in 2016 gaan wij door met ons reclame-beleid.

Advertenties in kranten, weekbladen etc.

Huurkraam.nl adverteert onder andere in regionale weekbladen die in de ruime omgeving worden uitgegeven van de plaats waar de markt of braderie wordt gehouden - dit zijn meestal 2 tot 4 huis aan huis bladen. Verder wordt er met regelmaat in de noordelijke dagbladen geadverteerd. In de zomermaanden adverteren we voor onze markten in de Telegraaf om vakantiegangers op door ons georganiseerde markten te wijzen.

Reclameborden

Huurkraam plaatst full color reclame-borden in gemeenten waarin dit is toegestaan.

Flyers voor winkeliers

Indien het niet mogelijk is reclameborden te plaatsen stellen we eventueel posters beschikbaar aan winkeliers.

Overige acties

Onze Facebook-actie LIKEN, DEEL, TAG & WIN!!!! in april 2016 bereikte meer dan 23.000 personen. De actie was gekoppeld aan een markt: De winnaar haalde daar de gewonnen kaarten af.


Folders op de markt

Op het kantoor op de markt staan stapels met folders die de bezoekers van de markt kunnen meenemen. Verder wordt er in toeristische gebieden (met name op de Hondsrug) folders naar een groot aantal campings gebracht.

LED-scherm

Het scherm kunnen we inzetten om extra aandacht voor een markt te krijgen op de dag van de markt. Dit kan op de markt zelf, maar ook op een locatie in de buurt van de markt. In onderstaand geval plaatsten we het scherm bij McDonalds in Stadskanaal.