Huurkraam.nl organiseert de jaarmarkt met vlomarkt in Borger

  • zaterdag 17 september

Ook in 2022 organiseert Huurkraam.nl de jaarmarkt in Borger. U vindt op de jaarmarkt een grote verscheidenheid aan stands met food, non-food, hobby-stands en vlomarkt. Ook winkeliers uit de Hoofdstraat zullen met diverse stands aanwezig zijn. De markt vindt plaats aan de Hoofdstraat (ten zuiden van de rotonde / richting Ees).

Borger-jaarmarkt.jpg

De markt wordt gehouden aan de Hoofdstraat, ten zuiden van de rotonde, 9531 AB  Borger.

Huurkraam.nl-Borger12-21september2019.jpg


U vindt op de gezellige jaarmarkt in Borger een grote verscheidenheid aan stands van winkeliers, markthandelaren en vlomarkt.

  • food
  • non-food

Huurkraam.nl-Borger01-21september2019.jpg

Jaarmarkt Borger in 2019

Huurkraam.nl-Borger05-21september2019.jpg


Bezienswaardigheden:

Borger ligt op de Hondsrug, een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen!
Het grootste hunebed in Nederland, met een lengte van 22,5 meter. Er zijn 9 dekstenen op 26 zijstenen en 2 sluitstenen en een complete poort met 4 zijstenen en 1 deksteen.

Hunebedmuseum. In dit museum vindt u informatie over hunebedden en mensen die deze indrukwekkende stenen grafmonumenten hebben gebouwd in de prehistorie.Het Hunebedcentrum organiseert regelmatig speciale activiteiten voor jong en oud.

Kerk uit de 19e eeuw. De toren ernaast stamt echter uit de 14e eeuw.

Geopark de Hondsrug is het eerste geopark in Nederland. Het park kreeg in november 2015 de Unesco status. Een geopark is een gebied van wetenschappelijk belang, niet alleen vanuit geologisch standpunt maar ook door zijn archeologische, ecologische en culturele waarde.