Huurkraam.nl organiseert de jaarmarkt met vlomarkt in Donderen tijdens het zomerfeest.

  • zondag 5 juli

Op 3, 4 en 5 juli 2020 organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Donderen weer haar traditionele zomerfeest. Op zondag 5 juli vindt de jaarmarkt met aansluitend vlomarkt plaats.

Uw route naar de gezellige jaarmarkt met vlomarkt in Donderen plannen? Tip: klik op "meer opties" om de kaart in Google Maps te openen.

Huurkraam.nl-Donderen04-7juli2019.jpg

U vindt op de jaarmarkt met vlomarkt in Donderen stands met onder andere:

  • food
  • non food

De start is op vrijdagavond 3 juli om 18:00 uur. De opening van de kermis die het gehele weekend zal zorgen voor vermaak. Zaterdagmorgen is er de spelmiddag voor de jeugd en ’s avonds om 19.00 uur de vierkamp voor de volwassenen, met een behendigheidsspel, een krachtspel, een snelheidsspel en natuurlijk de waterbak. Een spektakel dat voor veel kijkplezier zorgt. Na afloop van de vierkamp is er de prijsuitreiking in eetcafé Hoving.

Zondag 5 juli is de jaarmarkt van 11.00 tot 17.00 uur Vele mensen lopen door de straten van Donderen om alle kraampjes te bekijken. U bent van harte welkom om de Donderse jaarmarkt met vlomarkt te bezoeken. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende in het dorp.

Op de zondagavond wordt het feest afgesloten met muziek in eetcafé Hoving.

Huurkraam.nl-Donderen10-7juli2019.jpg

Huurkraam.nl-Donderen12-7juli2019.jpg


Bezienswaardigheden:

- Donderen is een esdorp in de gemeente Tynaarlo.
- Vliegveld Eelde.
- Fietsroutes en wandelroutes in de prachtige omgeving.