markten in Overijssel:  braderie en vlomarkt in Vollenhove

Vollenhove.jpg

  • zaterdag 18 mei

Vollenhove bruist tijdens het Pinksterweekend. Tijdens dit weekend organiseert Huurkraam.nl een braderie met vlomarkt bij de haven. Kom gezellig langs, er is vast iets van uw gading te vinden bij de stands met nieuwe en gebruikte producten.

Vollenhove-haven.jpg

Stands op de markt:

U vindt op de gezellige braderie met vlomarkt in Vollenhove een grote verscheidenheid aan stands van markthandelaren, hobbyisten en vlomarkt. Enkele dagen voor de markt vindt u hier een overzicht met wat er op de markt aangeboden wordt.

TypischVollenhove.png

 Typisch Vollenhove

Typisch Vollenhove is een 4-daagse evenement (vrijdag, zaterdag, 1ste– en 2de Pinksterdag) voor Vollenhove en omstreken en met ambitie voor de toekomst. Met leuke, gezellige, inspirerende en sportieve activiteiten, een evenement die traditie met duurzaamheid verbindt.

Havendagen

Rondom de vroegere Zuiderzeehaven worden jaarlijks de Havendagen georganiseerd. Dit grootse familie evenement vindt plaats tijdens het Pinksterweekeinde.

Het meerdaagse evenement heeft voor een ieder wat te bieden, voor jong en oud. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn onder andere de vlootschouw van sleepboten, de gezellige braderie, optredens van artiesten, een spetterende feestavond, oude voertuigen, trekkers en gratis kinderattracties. Daarnaast zijn er ieder jaar nieuwe activiteiten.