markten in Drenthe: 

Huurkraam.nl organiseert de jaarmarkt met vlomarkt tijdens het zomerfeest in Donderen.

Huurkraam.nl-Donderen-1.jpg

  • zondag 2 juli

Van 30 juni tot en met 2 juli 2022 organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Donderen weer haar traditionele zomerfeest. Op zondag 2 juli vindt de jaarmarkt met aansluitend vlomarkt plaats in de omgeving van de Dorpsweg, Vriezerweg en Middenweg.

Huurkraam.nl_-_zomerfeest-Donderen.jpg

Stands op de markt:

U vindt op de gezellige jaarmarkt met vlomarkt in Donderen een grote verscheidenheid aan stands van markthandelaren en vlomarkt. Enkele dagen voor de markt vindt u een overzicht van de stands die u zoal op deze markt kunt vinden.

  • food
  • non food
  • vlomarkt

Huurkraam.nl-Donderen12-7juli2019.jpg

Zomerfeest Donderen

De start is op vrijdagavond om 18:00 uur. De opening van de kermis die het gehele weekend zal zorgen voor vermaak.

Zaterdagmorgen is er de spelmiddag voor de jeugd en ’s avonds om 19.00 uur de vierkamp voor de volwassenen, met een behendigheidsspel, een krachtspel, een snelheidsspel en natuurlijk de waterbak. Een spektakel dat voor veel kijkplezier zorgt. Na afloop van de vierkamp is er de prijsuitreiking in eetcafé Hoving.

Zondag 3 juli is de jaarmarkt van 11.00 tot 17.00 uur Vele mensen lopen door de straten van Donderen om alle kraampjes te bekijken. U bent van harte welkom om de Donderse jaarmarkt met vlomarkt te bezoeken. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende in het dorp.

Op de zondagavond wordt het feest afgesloten met muziek in eetcafé Hoving.

Huurkraam.nl-Donderen10-7juli2019.jpg