Huurkraam.nl organiseert de jaarmarkt in Tweede Exloërmond

  • zondag 14 juni

In 2020 organiseert Huurkraam.nl wederom de jaarmarkt met vlomarkt in Tweede Exloërmond. Ook vindt op deze dag de jaarlijkse truckrun plaats. Truckrun2emond is in de Kanaalstreek en wijde omgeving een begrip geworden en zal voor de elfde keer worden gehouden.

Truckun2emond is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een beperking. Het doel is hen op deze manier een fijne dag te bezorgen. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Deze dag wordt aangeboden door de transport-ondernemers, chauffeurs en sponsoren. De organisatie is in handen van de Stichting Truckrun2emond.

De start van de Truckrun is om 12.00 uur. De route gaat van Tweede Exloëmond via Valthermond naar Musselkanaal terug naar het vertrekpunt. Om ongeveer 14.30 uur is de terugkomst. Daarna is er een muziekfeest met artiesten vanaf een truck met oplegger. Meer informatie over de truckrun vindt u op deze website van de Stichting Truckrun2emond.

Uw route naar de markt en de Truckrun plannen?

Huurkraam.nl-2eMond07-23juni2019.jpg

U vindt op de gezellige jaarmarkt met vlomarkt in Tweede Exloërmond stands met onder andere:

  • food
  • non food

jaarmarkt Tweede Exloërmond 23 juni 2019:

Huurkraam.nl-2eMond01-23juni2019.jpg

Bezienswaardigheden:

Tweede Exloërmond is een lintdorp evenals een groot aantal andere dorpen in de omgeving. In deze dorpen lag vroeger een kanaal met aan de ene kant hoofdzakelijk woningen, winkels en bedrijvigheid en aan de overzijde van het kanaal de boerderijen met bij elke boerderij een of meerdere arbeiderswoningen.
Nabij ligt de Hondsrug met bossen en heide waar volop mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen.