• Huurkraam.nl organiseert een zomerbraderie met vlomarkt tijdens de feest4daagse in Norg

  • zondag 2 augustus

Evenals voorgaande jaren organiseert Huurkraam.nl ook in 2020 de altijd gezellige braderie met vlomarkt in Norg. Deze vindt altijd plaats op de eerste zondag van augustus tijdens de feestvierdaagse van Norg. Tijdens deze dagen worden er diverse leuke activiteiten gehouden met onder andere een vierkamp en veel live muziek.


Uw route naar de gezellige braderie met vlomarkt tijdens de feestweek in Norg plannen? Tip: klik op "meer opties" om de kaart in Google Maps te openen.


U vindt op deze markt stands met onder andere:

  • food
  • non-food

Huurkraam.nl-Norg05-4augustus2019.jpg

Huurkraam.nl-Norg13-5aug2018.jpg

 


Huurkraam.nl-Norg01-4augustus2019.jpg

Bezienswaardigheden:

De dorpskern van Norg heeft vijf brinken, van oorsprong aangelegd voor de paardenmarkten.

Esdorpen. Het Landschap rond Norg is één van de best bewaarde esdorpenlandschappen van Nederland. Kenmerkend voor dit landschap is de verzameling van oude rietgedekte boerderijen in de dorpen. Deze dorpen liggen tussen de beekdalen en op de overgangen naar hoger gelegen gebieden.

De Sint Margaretakerk uit de 13e eeuw. Eerst werd de toren gebouwd, later in verschillende fasen de rest van de kerk. De kerk is tijdens een restauratie in de vorige eeuw weer teruggebracht in de oorspronkelijke stijl.

Twee korenmolens: De Hoop uit 1857 en Noordenveld uit 1878.

Norgerholt. Dit bos, dat ligt tussen Norg en Westervelde, bestond al in de 9e eeuw en is een van de oudste bossen van Nederland. Het was eeuwenlang in het bezit van de boermarken van Norg. Nu is het van Natuurmonumenten.