Huurkraam.nl organiseert braderieën met vlomarkten op het evenemententerrein in Roden

  •  
  • zondag 18 juli
  • zondag 22 augustus
  • zondag 5 september

Let op: Alle data zijn onder voorbehoud van het verlenen van een vergunning voor het houden van de markt.

Op het evenemententerrein in Roden organiseert Huurkraam.nl ook in 2021 een aantal grote, altijd zeer gezellige braderieën met aansluitend vlomarkten.

Aan de overzijde van de straat ligt een groot parkeerterrein waar bezoekers van de markt gratis kunnen parkeren. Ook de toegang tot de markt is gratis.

Kom gezellig rondsnuffelen in de kramen met nieuwe en gebruikte spullen, er is vast iets van uw gading bij. Of neem iets te eten of te drinken bij een van de foodkraampjes.

Huurkraam.nl-Roden-hek-terrein.jpg

 

Huurkraam.nl-Roden14-21april2018.jpg

Huurkraam.nl-Roden17-21april2018.jpg

Enkele dagen voor de markt vindt u een overzicht van welke stands u zoal op de markt kunt verwachten:

  • non food
  • food

Huurkraam.nl-Roden.jpg

2019-04-07=Roden01=Huurkraaam.nl.jpg

Huurkraam.nl-Roden02-12augustus2018.jpg

Huurkraam.nl-Roden04-21april2018.jpg


Bezienswaardigheden:

Roden is vanouds een echt drents brinkdorp. Het aangezicht van de brink wordt bepaald door de Catharinakerk, die uit de twaalfde eeuw stamt.

Landgoed Mensinge. De havezate is nu een museum en is authentiek ingericht. Het landgoed wordt omringd door grachten en weilanden. Daarnaast het bos Natuurreservaat Mensinge dat toegankelijk is voor publiek.

Ot en Sien. Ot en Sien zijn hoofdfiguren uit een serie kinderverhalen uit het begin van de twintigste eeuw. Het beeld van Ot en Sien staat aan de brink in Roden.

Museum Kinderwereld. Dit museum beschikt over een zeer grote collectie oud en antiek speelgoed en alles wat op het kinderleven betrekking heeft.