Huurkraam.nl organiseert een braderie met vlomarkten bij het Hippisch Centrum in Exloo

  • zaterdag 15 juni

Huurkraam.nl organiseert tijdens het Concours op het terrein van het Hippisch Centrum een braderie.

Uw route naar de gezellige braderie met vlomarkt in Exloo plannen? Tip: klik op "meer opties" om de kaart in Google Maps te openen.


Enkele dagen voor de markt vindt u informatie over stands die u op de gezellige braderie met vlomarkt in Exloo kunt vinden.

  • food
  • non-food

Huurkraam.nl-Exloo03-14oktober2018.jpg

Huurkraam.nl-Exloo19-16september2018A.jpg


Bezienswaardigheden:

Exloo is een aantrekkelijk dorp op de Drentse Hondsrug. Er zijn ruime mogelijkheden voor recreatie, niet alleen in het dorp zelf maar ook in de wijde omtrek. Het landschap is zeer afwisselend met prachtige natuurgebieden om te fietsen en te wandelen.

Schaapskudde. De kudde telt zo'n 200 Drentse heideschapen. In het voorjaar komen daar nog eens hetzelfde aantal lammetjes bij. Vanaf half april tot de herfstvakantie trekt de schaapherder iedere morgen om 11.00 uur erop uit met zijn kudde. Om ongeveer 17.00 uur komt hij terug bij de schaapskooi. De schaapskooi staat midden in Exloo en de kudde trekt dus altijd door het dorp, een prachtig gezicht!

Kabouterland. Hier kun je op avontuur in het land van kabouters, trollen en dieren. Er is ook een overdekte speeltuin, zodat er ook bij minder goed weer genoeg te beleven is voor de jonge bezoekers.