markten in Drenthe: Huurkraam.nl organiseert braderieën met vlomarkten bij recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo

Huurkraam.nl-Schoonloo.jpg

  • zondag 28 mei (1e Pinksterdag)
  • zondag 16 juli
  • zondag 13 augustus

Huurkraam.nl organiseert een drietal braderieën met aansluitend vlomarkten op vakantiepark de Tien Heugten in Schoonloo.

Schoonloo02=2023-05-28.jpg

 

 

Stands op de markt:

U vindt op de gezellige braderie met vlomarkt in Schoonloo een grote verscheidenheid aan stands van markthandelaren, hobbyisten en vlomarkt. Enkele dagen voor de markt vindt u een overzicht van de stands die u zoal op deze markt kunt vinden.

  • food
  • non food
  • vlomarkt

Schoonloo03-25juli2021.jpg

Schoonloo01-25juli2021.jpg

Bezienswaardigheden:

Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

Wandelroute wolvenspoor. Een aantal jaren geleden werd in het Hart van Drenthe een wolf gespot. Met een spannende wandelroute voor het hele gezin, door de dichtbegroeide bossen, stap je nu in de voetsporen van dit tot de verbeelding sprekende roofdier. Struin over onverharde en smalle bospaadjes en houten bruggetjes over vennetjes. Tijdens je route kun je je voorstellen dat de wolf zich hier helemaal thuis voelt. Wandel in ongeveer een uur zo'n vijf kilometer. Volg de aanwijsstenen met witte wolvenpoten erop zodat je niet verdwaalt. 

Het Pieterpad loopt via Schoonloo. Het Pieterpad is de bekendste lange-afstand wandelroute van Nederland. Het pad voert je van Pieterburen aan de Noord-Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en slingert daarbij door een groot aantal verschillende landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie. 

Natuur, rust en sfeer vormen de rode draad op het park, dat is onderverdeeld in een complete gezinscamping, chalets die verhuurd worden, een rustig gelegen gedeelte met stacaravans en een ruim opgezet chaletpark direct aan de recreatieplas. Er is van alles te beleven op recreatiepark de Tien Heugten.

DeTienHeugten.jpg